Portya információk

Találkozó: 05.30. 16:00, Árpád-híd buszpályaudvar
Költségek: 9000 Ft. Ez két célra megy: 3000 Ft a portya díja, 6000 Ft a nyári tábor első részlete. Hogy minél hamarabb el tudjuk kezdeni a beszerzéseket, ezért van szükség, hogy már most beszedjük. Aki nem jön portyára, az kérjük juttassa el az őrsvezetőjéhez a következő maximum két hétben, vagy utalja át a csapatbankszámlára, melynek adatai: Szedenik Bálint 117/73023-00451956 (OTP). A közleményben mindenképpen adjátok meg a neveteket! Tábortámogatást továbbra is lehet igényelni (őrsvezetőkön keresztül, akár már most), de azt a második részlethez fogjuk tudni adni.
Szállás: sátorban, egyeztessétek az őrsvezetőkkel, hogy ki mekkora sátrat tud vinni!

Felszerelés: egyenruha, 2 napra váltóruha (20 fok, felhős idő, esetleg eső várható), polifoam, hálózsák, kis tisztasági csomag, csajka. Csak a legszükségesebbeket hozzátok magatokkal, mert most mozgó portya lesz, tehát egész szombaton a nagy csomaggal fogunk kirándulni. Lehetőleg egy csomagba rakjatok be mindent!
Ellátás: Pénteken egyetek meleg ebédet, szombaton este főzünk közösen. Péntek estére, szombat reggelire és ebédre és vasárnap reggelire hozzatok magatokkal elemózsiát. (4 kajacsomag, megosztható sütit szívesen fogadunk!)
Visszaérkezés: Vasárnap délben a Széll Kálmán térre.

Megjegyzések